Esport på Thyholm

Thyholm Esport er for alle, som ønsker at blive bedre til at game, blive bedre til spil og kombinere en konkurrencedygtig tankegang med sportsånd og venskab. Ligesom når du træner f.eks. fodbold eller håndbold, træner vi også sammen og lærer færdigheder og strategi som et hold.
Sammen vælger vi hvilke spil vi vil blive bedre til. Dette kan være CS: GO, League of Legends eller andre spil, som vi alle kan lide. En vigtig del af kurset er at skabe et team med egen identitet med navn, logo og t-shirt, der repræsenterer Thyholm esport, ligesom vi kender det fra Astralis. Senere i forløbet vil vi spille mod andre hold fra andre skoler i spændende kampe.

Esport instruktøren
Instruktøren til Thyholm Esports-teamet er Rinse Meijer, der er fra Holland, men bor i Tambohuse. Han har stor viden om spil som counter strike og world of warcraft og gjorde det på konkurrenceplan siden 1998. Hans karrieres højdepunkter var, da han med den engelske counter strike-klan, ´4kings´, spillede mod tophold som NIP (Ninjas i Pyjamas).

Samarbejds- & fysisktræning
En træningsdag ved Thyholm Esport starter altid med 30 min samarbejdstræning og fysisk træning i Midtpunktets multisal. Gode samarbejdsevner og en god fysisk er vigtige elementer når vi skal skabe gode vores teams, derfor er dette en fast del af vores træning. Den fysiske træning varetages af Allan & Kristian fra Midtpunktet.

Thyholm Esports starter den 9. september med to hold.

Hold 1: 6. + 7. klasse maks 10 pladser kl. 15.30 – 17.00

Hold 2: 8. + 9. klasse maks. 10 pladser kl. 16.30 – 18.00

Første modul af e-sportstræning kører fra 9. september til 9. december.
Thyholm Esport er en afdeling under Thyholm Gymnastikforening

Tilmeld her: http://www.thyholm-gf.dk/#!page-hold

KONTAKT INFORMATION
Midtpunktet Thyholm
Rughavevej 5
7790 Thyholm
midtpunktet@struer.dk
Centerleder
Lars Møller Pedersen
lmp@struer.dk
60757429